Dekkskift

Dekkskift

Våre fagfolk utfører hjulskift raskt og med høy kvalitet. Har felgene dine låsebolter? Husk å ta med spesialverktøyet for å åpne disse. Har du mistet dette klarer vi i mange tilfeller å åpne låseboltene med våre egne verktøy.

Vi tilbyr raske, billige og profesjonelle tjenester som sparer mye tid for våre kunder. På alle våre verksteder arbeider det høyt kvalifiserte fagfolk som jobber raskt og effektivt. En bil får full service i løpet av 5-15 minutter, avhengig av hvilke tjenester som skal utføres.

racing

5 min.

for dekkskift

meeting

21000

kunder per sesong

graduation

95

kvalifiserte fagfolk

Balansering

Dersom dekkets vekt ikke er nøyaktig fordelt rundt hele rotasjonsaksen, er hjulet ikke i perfekt statisk balanse, og vil ikke hjulet rulle jevnt. Ubalanse medfører att dekket slites raskere og ujevnt, unødvendig belastning på hjullagrene, støtdemperne og andre deler i hjulopphenget. Og ikke minst: Dårlig kjørekomfort.

Ved hjulskift vurderer vi alltid hjulenes tilstand, og avbalanserer dem med markedets beste utstyr dersom kunden har behov for det. Balanseringen fjerner ubalansen som kan oppstå ved hjulskift, lagring og slitasje. Selv de best edekk har behov for balansering. Dropper man balanseringen, oppstår det ekstra belastning på alle delene i hjulopphenget, dekkenes levetid reduseres og drivstofforbruket øker.

Balansering
Omleg av dekk

Omlegg av dekk

Mange bileiere lar seg fristet til å bytte dekk bare foran, og beholder de gamle dekkene på bakhjulene en sesong eller to til. Alle bilførere burde vite at maksimal trafikksikkerhet krever med fire helt like dekk, med samme mønsterdybde. Bruk av ulike dekk øker risikoen for å miste kontrollen over kjøretøyet. Det tryggeste alternativet er alltid å bytte ut det komplette settet med alle 4 dekkene samtidig.

racing

5 min.

for dekkskift

meeting

21000

kunder per sesong

graduation

95

kvalifiserte fagfolk

Reparasjon av dekk

Våre ansatte er spesialister. Dersom det ikke er innbærer fare å benytte det punkterte dekket om igjen, vil de reparere det for deg.

racing

15 min.

for reparasjon

Reparasjon av dekk
Dekkhotell

Dekkhotell

Fra nå av kan du slippe å bekymre deg over hvor du skal lagre hjulene dine. Du kan lagre dem hos oss! Når det er tid for hjulskift igjen, minner vi deg om dette via SMS eller e-mail. Vi foretar en tilstandsvurdering av hjulene, og gir deg råd dersom det er nødvendig å skifte ut dekkene. Hjulene blir vasket og oppbevares i riktig temperatur. Hjul på våre dekkhotell kan utleveres året rundt.

meeting

1500

kunder per sesong

Avdelinger

Plantasjen Bærum

Bjerke Travbane

Østfoldhallene kjøpesenter

CC Gjøvik

Kristiansand Sørlandssenteret

Krokstad senter parkering

Lierskogen Liertoppen Kjøpesenter, Parkering Inngang B

Plantasjen Rygge

Sandnes Kvadrat

Stop Tune kjøpsenter

Trondheim City Syd

CC Hamar

Gullgruven Senter

Vinerbro Kjøpesenter