Dekkskift

Våre fagfolk utfører hjulskift raskt og med høy kvalitet. Har felgene dine låsebolter? Husk å ta med spesialverktøyet for å åpne boltene. Har du mistet dem klarer vi i mange tilfeller å åpne låseboltene med vårt eget verktøy.

Vi tilbyr raske, billige og profesjonelle tjenester som sparer mye tid for våre kunder. På alle våre verksteder arbeider det høyt kvalifiserte fagfolk som jobber raskt og effektivt. En bil får full service i løpet av 5-15 minutter, avhengig av hvilke tjenester som skal utføres.

racing

5 min.

for dekkskift

meeting

~40000

kunder per sesong

graduation

120+

kvalifiserte fagfolk

Balansering

Dersom dekkets vekt ikke er nøyaktig fordelt rundt hele rotasjonsaksen er hjulet ikke i perfekt statisk balanse, og hjulet vil ikke rulle jevnt. Ubalanse medfører at dekket slites raskere og ujevnt, unødvendig belastning på hjullagrene, støtdemperne og andre deler i hjulopphenget. Og ikke minst: Dårlig kjørekomfort.

Ved hjulskift vurderer vi alltid hjulenes tilstand, og avbalanserer dem med markedets beste utstyr dersom kunden har behov for det. Balanseringen fjerner ubalanse som kan oppstå ved hjulskift, lagring og slitasje. Selv de beste dekk har behov for balansering. Dropper man balanseringen, oppstår det ekstra belastning på alle delene i hjulopphenget, dekkenes levetid reduseres og drivstofforbruket øker.

Omlegg av dekk

Mange bileiere lar seg friste til kun å bytte fordekk, og beholder de gamle dekkene på bakhjulene en sesong eller to til. Alle bilførere burde vite at maksimal trafikksikkerhet krever fire helt like dekk med samme mønsterdybde. Bruk av ulike dekk øker risikoen for å miste kontrollen over kjøretøyet. Det tryggeste alternativet er alltid å bytte ut alle fire dekkene samtidig.

racing

5 min.

for dekkskift

meeting

21500+

dekk per sesong

graduation

120+

kvalifiserte fagfolk

Reparasjon av dekk

Våre ansatte er spesialister. Dersom det ikke er innbærer fare å gjenbruke det punkterte dekket, vil de reparere det for deg.

racing

15 min.

for reparasjon

Dekkhotell

Fra nå av kan du slippe å bekymre deg over hvor du skal lagre hjulene dine. Du kan lagre dem hos oss! Når det er tid for hjulskift igjen, minner vi deg om dette via SMS eller e-mail. Vi foretar en tilstandsvurdering av hjulene, og gir deg råd dersom det er nødvendig å skifte ut dekkene. Hjulene blir vasket (med unntak av noen få avdelinger) og oppbevares i riktig temperatur.

meeting

~40000

kunder per sesong

Avdelinger

Gullgruven Senter

Bjerke Travbane

Plantasjen Bærum

Østfoldhallene Kjøpesenter

Raglamyrsenteret

Nær Sentrumskvartalet Kjøpesenteret

Jærhagen Kjøpesenter

Kristiansand Sørlandssenteret

Alti Buskerud Kjøpesenter

Lierskogen Liertoppen Kjøpesenter, Parkering Inngang B

Down Town Kjøpesenter

Sandnes Kvadrat

Stop Tune Kjøpesenter

XXL Trondheim

Tveita Senter

BAUHAUS Vestby