Viste du at Dekkproff alt har mer enn 2100 fornøyde Dekkhotell kunder?

Dekkproffs dekklagring på egne dekkhotell er en praktisk og trygg måte å lagre dekkene dine på.  Dekkene dine tas da vare på av vårt fagpersonell som sørger for at dekklagringen gjøres trygt og behandles på beste mulige måte beskyttet fra vær og vind samt sollys og UV stråling.

Vil Dekkproff ta godt vare på dekkene mine?

 • Ved vært dekkskift vasker vi felgene dine og sjekker grundig tilstanden på dekkene.
 • Skulle det være slik at dekkene dine grunnet slitasje, alder eller skade trenger å fornyes så informerer vi deg om dette pr SMS.
 • Om hjulene dine trenger avbalansering eller om du har et punktert dekk eller lignende hjelper vi deg også selvfølgelig med dette.
 • Så lenge du leverer dekkene dine til dekklagring på et av Dekkproffs dekkhotell er selvfølgelig dekkene forsikret fullt ut.

Når vil jeg kunne hente dekkene mine og hvordan er dekkhentingsprosessen?

 • Når våre stasjoner åpner for sesongen, vil vi automatisk sende deg som er dekkhotell kunde en SMS når dekkene dine ankommer stasjonen.
 • Husk at takket være Dekkproffs geniale Drop-in system trenger du ingen timebestilling for å bytte dekkene dine på våre stasjoner.
  Når stasjonene åpner for sesongen flyttes dekklagringen fra sentrale dekkhotell og ut til de respektive stasjoner der dekklagringen overtas lokalt  og dekkene dine klargjøres mens stasjonen venter på deg.                                                                                                                                
 • Våre kundevennlige åpningstider 6 dager i uken gjør at du selv velger når du vil hente ut dekkene dine i fra vårt dekkhotell. Dekkene dine settes da på bilen din nyvaskede ferdig sjekket for feil og med riktig lufttrykk. Det er bare å kjøre innom den stasjonen hvor dekkene dine er. (Gjelder i sesong når stasjonene er åpne.)

Hva skal jeg gjøre hvis jeg skal selge bilen min eller flytte til en annen by?

 • Bytter du bil eller rett og slett selger bilen din imellom sesonger er vi bare en mail unna slik at det ikke byr på noen problemer for deg å hente ut dekkene dine fra våre sentrale dekklagringssystemer.
 • Flytter du fra en by til en annen er det en meget god sjanse for at det finnes en Dekkproff stasjon i nærheten. I et slikt tilfelle tar du bare kontakt med oss pr mail og gir beskjed om at du ønsker dekkene dine utlevert på den stasjonen som er nærmest dit du flytter.
  Da flyttes automatisk dekkene dine til dekklagring på det av våre dekkhotell som er  nærmest dit kommende  bosted. 
  Eksempelvis er det ingen problem å levere inn dekkene dine på Gjøvik eller i Oslo og så hente disse ut i Kristiansand elle Stavanger. Ganske genialt ikke sant?

For ytterligere informasjon om vårt dekkhotell konsept eller om dekklagring generelt så ta en tur innom din nærmeste Dekkproff avdeling for mer informasjon.

Lurer du på pris dekkhotell i ditt område? Velg din nærmeste Dekkproff avdeling HER!