Dekkproff AS er banebrytende dekkskift-kjede med sesong basert drift som driver 12 dekkskift verksteder i Norge til i dag. Vi etablerer våre dekkskiftsentre på parkeringer ved siden av kjøpesentre. På alle våre verksteder jobber kvalifiserte mekanikere med stor kompetanse innen dekk bransje. Dropp-inn system samt med erfarte dekkmontører gir mulighet for full service i løpet av 5 til 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for. Vi har stor utvalg av vinterdekk og sommerdekk fra budsjett til premium klasse.

Inspirert av norsk livsstil. Med nye dekkskift-vaner kan du bruke fritiden din til å nyte livet i verdens beste land.Dekkskift-tjenesten Norge fortjener.
Livet i Norge er for bra til å bruke fritiden til dekkskift!

racing

Drop-inn

Dekkproff konseptet er basert på Drop-inn system. Vi har ikke timebestilling. Lange arbeidsdager i løpet av sesong gir mulighet til å betjene hver eneste kunde som kommer til oss. Meldt snø neste dag må ikke bekymre deg. Vi tilbyr raske og profesjonelle tjenester som sparer tiden din. Ingen av våre kunde blir glemt!

settings

Beste utstyret

Vi bruker høy kvalitet italiensk utstyret. Riktig verktøy gir mest nøyaktig slutt resultat. Vi har tatt denne retningen fra første dagen da vi har etablert vår første avdelingen. Utstyret kalibreres hver sesong.

graduation

Profesjonell team

Vi setter stor pris på utgivelse av profesjonell utført tjeneste til våre kunder. Detaljer er kjempe viktig i dekkskift bransje. Våre mekanikere og selgere er kvalifiserte arbeidere med lang erfaring.Vi har utviklet betjenings system som er laget spesielt til vårt konseptet.Vi tilbyr kvalitet kombinert med fart og profesjonalitet.

Tjenester

Tjenester

Dekkskift

Vårt høykvalifiserte team vil gi deg et raskt og kvalitetsrikt hjulskift. En bil får full service i løpet av 5 til 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for.

Balansering

Omlegg av dekk

Reparasjon av dekk

Dekkhotell

racing

5 min.

for dekkskift

meeting

21000

klienter per sesong

graduation

95

kvalifiserte fagfolk

racing

15 min.

for reparasjon

Avdelinger

Plantasjen Bærum

Bjerke Travbane

Østfoldhallene kjøpesenter

CC Gjøvik

Kristiansand Sørlandssenteret

Krokstad senter parkering

Lierskogen Liertoppen Kjøpesenter, Parkering Inngang B

Plantasjen Rygge

Sandnes Kvadrat

Stop Tune kjøpsenter

Trondheim City Syd

CC Hamar

Gullgruven Senter

Vinerbro Kjøpesenter