Kjøpsvilkår

Det er viktig at du leser våre gjeldende vilkår og betingelser før du legger inn en bestilling. Følgende vilkår regulerer forholdet mellom deg som kunde og Dekkproff AS når du handler på vår nettside over internett.

Du må ha fylt 18 år eller ha tillatelse fra en foresatt for å handle på dekkproff.no

Ved å akseptere disse generelle vilkårene ved et kjøp godtar du behandlingen av personopplysningene du oppgir til Dekkproff AS i henhold til vår personvernerklæring

Bestillinger som er gjort i Dekkproff nettbutikk eller i andre kanaler er bindende og du som kunde er forpliktet til å betale for din bestilling.

Ved bestilling i nettbutikken får du en bestillingsbekreftelse. Dersom du ikke skulle motta bestillings- og/ eller ordrebekreftelse må du så snart som mulig ta kontakt med vår kundeservice.
Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

Priser

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift.

Prisene kommer klart frem både før bestilling og i ordrebekreftelsen.

Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter og leveringskostnader samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

Leveranse

Hjemmelevering

Varene dine sendes med fraktselskapet og leveres hjem til tomtegrensen eller til porten dersom du bor i leilighet.
Bestillinger som leveres og ikke utløses innen 14 dager, returneres til oss for din regning. Det er opp til deg som kunde å oppgi gyldig og korrekt leveringsadresse. For pakker som ikke er hentet og returnert til oss forbeholder vi oss retten til å kreve et gebyr uansett av kjøpesummen, for å dekke våre administrative kostnader, frakt og returfrakt.

Når du mottar produktet, sjekk alltid at emballasjen er komplett. Hvis skaden er synlig på utsiden, bør du klage på varene til distributøren før du mottar forsendelsen.
Fraktkostnaden vises alltid i kassen. Bestill med hjemlevering 500 kr.

Det er ikke mulig å endre leveringsadressen etter at forsendelsen er sendt fra vårt lager.

Utleveres til avdeling (kun i arbeidssesongen vår)

Du kan velge å få din levering direkte til en avdelinger for henting og eventuell montering.
Levering til en av våre avdelinger er gratis for alle bestillinger.

Leveringstid

Vi leverer normalt innen 2-7 arbeidsdager fra betalingen er gjennomført. Estimert leveringsdato er ikke å anse som bekreftet leveringsdato til vårt lager.

Betalingsmåte

For at du skal føle deg trygg når du handler hos oss har vi valgt sikre betalingsalternativ – Bambora.
Mer informasjon finner du i Bambora vilkår.

Bestillinger med hjemlevering må betales i sin helhet på forhånd.

Vi krever ikke forskuddsbetaling på bestillingene med levering til vår avdeling.
Du betaler når du kommer for å hente bestillingen din, med kort, kontanter eller VIPPS.

Garanti

Montering av dekk og felger skal til enhver tid gjøres av en fagmann.
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen.

Ved eventuelle spørsmål angående reklamasjon kan kjøperen benytte vår kontakt skjema på hjemmesiden under kategori ‘Kontakt oss’ eller klageskjema under kategori ‘Klageskjema‘.

Angrerett

Du har alltid full returrett innen 14 dager etter mottak av varene dine, selv om emballasjen er åpnet. Du kan derimot ikke angre kjøpet ditt ved å bare la være å hente ut varen. Du er ansvarlig for frakten tilbake til oss. Varen skal imidlertid returneres i ubrukt stand.
Hvis varen ikke er i sin opprinnelige stand, har vi rett til å trekke fra verdireduksjonen i tilbakebetalingen.

Det er du som kunde som betaler for returfrakten samt står for ansvarlig for varene under transporten. Det er derfor viktig at dekk og felger som sendes tilbake pakkes skikkelig.
Så snart vi har mottatt ditt ønske om å bruke angreretten og vi har mottatt varen tilbake, refunderer vi alle pengene dine. Ta kontakt med oss ​​så hjelper vi med dine spørsmål.

Du kan også returnere angret varer på en av våre avdelingers.

Hvis du ønsker å returnere varer, vennligst fyll inn all nødvendig informasjon her
Vær oppmerksom på at dersom du ønsker å returnere, ikke send varer før du har vært i kontakt med oss og fått beskjed om hvor du skal gå.

Klager

For å klage, bruk Klageskjemaet her

Kvittering / ordrebekreftelse

E-postbekreftelsen du mottar når du legger inn bestillingen er gyldig som kvittering.

Informasjonen på Dekkproff nettbutikk oppdateres kontinuerlig.
Innholdet på nettsiden kan endres uten forvarsel.
Dekkproff tar forbehold mot skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer.

Disse vilkårene gjelder fra 17.12.2021