Äpent for sesongen

Stenger for sesongen 10. juni
Krokstad Industriområde 4, 3055 Krokstadelva 973 00 907 info@dekkproff.no Man–Fre: 8:30–19:30, Lør: 10:00–18:00
Äpne i Google maps
Äpne i Waze
pricetag

Priser på tjenester

Dekkskift

Hjulskift Personbil / SUV
400 kr
Hjulskift Varebil
450 kr
Hjulskift Bobil
500 kr

Balansering

R14/R15/R16
75 kr/stk
R17/R18/R19
85 kr/stk
R20/R21
100 kr/stk

Omlegg

R14/R15
105 kr/stk
R16/R17
120 kr/stk
R18/R19
130 kr/stk
R20/R21
150 kr/stk

Reparering

100-500 kr

Dekkhotell

775 kr per sesong

Pris kan endres uten varsel. Kundeansvarlig skal alltid opplyse om dette.

[trustindex no-registration=google]
Ladypie vlog NorwayLadypie vlog Norway
23:20 19 Apr 23
Har fått feil dimensjoner på vinterhjul og ble ikke godkjent på EU-kontroll, vi klagde først, fikk beskjed av dagligleder at kvittering ikke var spesifisert og ikke sikker vi får godkjent klagen, vi tenkte det måtte være svindel når de lagde selv kvitteringen,men vi sendte mail med klage og forklarte alt, de fikk bilder av gamle dekkene som var feil, og så fikset de nye hjul og jeg visste kvittering jeg fikk SMS fra dem med pris osv. Så hvis dere skal kjøpe hjul hos dem, be en ordentlig kvittering med merke og str.på hjul så slipper dem ikke unna.Skulle ønske at han dagligleder vi snakket med var behjelpelig og ikke ødelegge dagen til folk når man ber om hjelp når de har gjort en dårlig jobb.
Martin MartinMartin Martin
15:35 02 Nov 22
har benyttet meg av dekkproff sine tjenester de siste dekk skifte sesongene, og det har vært problemfritt, det går også raskt, man slipper å reservere time.raske og effektive, litt avhengig av hvor mange andre kunder de har til det aktuelle tidspunktet.altså, fler kunder == lenger å vente, men du sitter og venter i egen bil, så det er jo ikke noe problem.
Berit KlevenBerit Kleven
09:48 28 Oct 22
Super service😊 Bremseskjoldet på det ene forhjulet røk da de skiftet om til vinterdekk for meg,det kunne like gjerne hendt om det var meg som skiftet selv, men de sa at de skulle sette på et nytt for meg siden det var hos dem det skjedde😊De sparte meg for flere tusen 👍
Var på dekkproff og lurte på nye dekk, fikk ett kjempe bra tilbud som ingen andre kunne konkurrere mot, ble møtt av 5 mekanikere og en utrolig hyggelig avdelingsleder, fikk tilbud om dekkhotell og vindusviskere til en utrolig bra pris. Så både jeg og min bror kjøpte nye dekk. Dette stede anbefales på det sterkeste. 10/10
Køen var lang og temperaturen var kald. Etter snaue tre timer i kø så gikk det kjapt. Opp med bilen på bukk og av med dekk, deretter på med de nye. Det var en kar som spørre meg om dekkskifte, hvor jeg sa ja. Dette er den eneste kommunikasjonen som foregikk med meg som kunde og de som arbeidere.De skal ha for at det var lang kø, og at de fikk den unna. Derimot, så skulle jeg ønske noen kunne fortalt meg hvor lang tid det var til det var min tur eller lignende. Dette var mangelvare. 2/3 av plassene de jobbet på var i bruk.Opplevelsen hadde vært veldig annerledes om de ikke hadde så lange køer og var litt enklere å snakke med.Ved senere besøk, tidlig på dagen gikk det kjapt. God service og råd. Perfekt balansering av dekk.
js_loader

Om divisjoner

Dekkproff konseptet er basert på Drop-inn system. Vi har ikke timebestilling. Lange arbeidsdager i løpet av sesong gir mulighet til å betjene hver eneste kunde som kommer til oss.

Vi tilbyr raske, billige og profesjonelle tjenester som sparer mye tid for våre kunder. På alle våre verksteder arbeider det kvalifiserte og faglærte arbeidere som jobber raskt og effektiv.

Vi bruker høy kvalitet utstyret. Riktig verktøy gir mest nøyaktig slutt resultat. Vi har tatt denne retningen fra første dagen da vi har etablert vår første avdelingen. Utstyret kalibreres hver sesong.

dekkproff krokstad