CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 6

Teknisk informasjon

Merke

CONTINENTAL

Modell

PREMIUM CONTACT 6

Bredde

235

Profil

45

Diameter

18

Lasteindeks

98

Fartsindeks

Y

Sesong

Sommerdekk

Rullemotstand

C

Våtgrep

A

Støyutvikling

72

EUs dekkmerking

A
B
C
D
E
F
G
A
B
C
D
E
F
m
72
72
72

Om dekk 

NAF sommerdekk testvinner 2019, #3 i NAF sommerdekk test 2021

Continental PremiumContact 6 er dekket der flere verdener møtes. Dekket har arvet komforen fra sin forløper SportContact 5. Dekket er tatt fram for å gi mye kjøreglede uten at det går utover sikkerheten og komforten. Med høy fokus på sikkerhet gir dekkets nye design og gummiblanding den beste mulige bremsestrekke på både tørr og våt asfalt.

Ingeniørene bak dette dekket har forbedret rullemotstanden mot sine forløpere, noe som gir det bedre komfort og grep. Dette gjennom et nytt slitebanemønster og gummiblanding som gir dekket 15%(prosent) lengre levetid og 10%(prosent) lavere støynivå

Maksimale egenskaper på vått underlag og økning i kjørelengde takket være ny silika gummiblanding.
Den spesielle silika sammensetningen med krystaller gir suverene bremseegenskaper, spesielt på våte veier. Samtidig som sikkerheten er på høyeste nivå er kjørelengden betydelig forbedret – en kjent konflikt i dekkutviklingen – som vi nå har løst.

Optimalisert kjørekomfort og ytelse.
Optimalisert polymerblanding gir lenger levetid og har en fantastisk forbedring i kjørelengde på over 15%. I tillegg forbedrer mønsterdesign og –stivhet både kjørekomfort og kjørelengde, samt reduserer ytre støy.

Sporty kjørestil uansett biltype takket være optimalisert mønster design.
Det avanserte makroblokk designet sikrer maksimal kontroll og stabilitet i svinger. Videre gir det asymmetriske mønsteret et bedre grep ved påvirkning av sidekrefter.